Ernæring

Et smakfullt og næringsrikt kosthold er grunnmuren i god helse. Vår ernæringsfysiolog hjelper deg til å finne ut og planlegge et riktig kosthold for deg. Få inspirasjon på en av våre foredrag eller book deg en individuell veiledningstime enten på Stjørdal eller i Trondheim.

Lær mer

Ernæring

Lurer du på hva som er sunt? Har du problemer med fordøyelsen eller har du en sykdom som gjør at du må være ekstra nøye med hva du spiser? Det kan vår ernæringsfysiolog hjelpe deg med.

Vår tanke er at du skal slippe å legge om hele livsstilen din eller slutte å spise favorittrettene dine. Med nøye utvalgte og individuelt tilpassede endringer kan du gjøre kostholdet ditt sunnere.

Individuell veiledning

Selv små endringer i kostholdet krever motivasjon og tålmodighet. Individuell veiledning er en god hjelp til å klare det. Du gjennomfører kostholdsendringene. Vår jobb er å hjelpe deg slik at det blir enklest mulig å nå målene dine. Vi bruker en Tanita kroppsanalysevekt, som viser muskelmasse, metabolsk alder, fettmasse og mer.

LavFODMAP

Vi har fordypet oss i å veilede deg som har irritabel tarm. Så mange som 70% opplever bedring fra plager med fordøyelsen ved hjelp av lavFODMAP diett. Selv om denne dietten er anbefalt av Helsedirektoratet er lite helsepersonell skolert i veiledning. Hos oss kan du bli med på et 11 ukers langt gruppekurs. I tillegg til kostveiledning lærer du avspenning og enkle yogaøvelser med god virkning på fordøyelsen.

Foredrag

Ved jevne mellomrom setter vi opp foredrag med tema som: Mager med plager, Diabeteskosthold, Kost ved hjerte- & karsykdom og et eget foredrag hvor vi går gjennom hva du finner i maten og hva som egentlig er et sunt kosthold. Vi byr på enkle smaksprøver på våre foredrag.

Magetrøbbel

– magen og fordøyelsen blir påvirket både av hva vi spiser og av mentalt stress

Kosthold

– for deg som har diabetes og for å forebygge diabetes

Hjerte - karsykdommer

Kosthold ved hjerte- og karsykdommer, virker også forebyggende

Klar for å begynne?

Vi er klare når du er det. Du kan bli medlem og begynne på kurs når du vil i løpet av året.