Ernæring

Et smakfullt og næringsrikt kosthold er grunnmuren i god helse. Vår ernæringsfysiolog hjelper deg til å finne ut og planlegge et riktig kosthold for deg. Få inspirasjon på en av våre foredrag eller book deg en individuell veiledningstime enten på Stjørdal eller i Trondheim.

Lær mer

Ernæring

Å spise er noe vi gjør hver eneste dag. Det påvirker helsen vår både fysisk og mentalt. Utfordring i forhold til energinivå og plager med fordøyelse er noe av det en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med. Er du genetisk disponert for livsstilssykdommer, eller har andre faktorer som gjør at du er mer utsatt for alvorlig sykdom, kan et godt kosthold bidra forebyggende mot sykdom. Er du allerede syk, kan kosthold påvirke din evne til rehabilitering og gi deg energi til å leve bedre med din helsesituasjon.

Vår tanke er at du skal slippe å legge om hele livsstilen din eller slutte å spise favorittrettene dine. Med nøye utvalgte og individuelt tilpassede endringer kan du gjøre kostholdet ditt sunnere.

Individuell veiledning

Endringer i kostholdet krever motivasjon og tålmodighet. Individuell veiledning er en god hjelp til å klare det. Vår jobb er å hjelpe deg slik at det blir enklest mulig å nå målene dine. Vi bruker en Tanita kroppsanalysevekt, som viser muskelmasse, metabolsk alder, fettmasse og mer.

Oppstartskonsultasjon 60 min kr 850.
Oppfølgingskonsultasjon 30 min kr 650.

Magetrøbbel

Har du trøbbel med fordøyelsen? Smerter, luft, diarè eller forstoppelse? Da er du ikke alene. Veldig mange mennesker sliter daglig med disse plagene, og det senker livskvaliteten. Den gode nyheten er at dette er det noe du kan gjøre noe med. Sankalpa har spesialisert seg på å hjelpe deg som har magetrøbbel.

Foredrag

STJØRDAL
Mager med plager
Søn 23. Sept kl 12-1330

Hva er sunt!
Søn 21. Okt kl 12-1330

Bærekraftig kosthold
Søn 18. Nov kl 12-1330

Foredragene koster kr 350 og er inkludert smaksprøver.
Krever påmelding sånn at vi har mat til alle.
Påmelding til hilde@sankalpa.no eller på tlf 975 88 955

Magetrøbbel

– magen og fordøyelsen blir påvirket både av hva vi spiser og av mentalt stress

Kosthold

– for deg som har diabetes og for å forebygge diabetes

Hjerte - karsykdommer

Kosthold ved hjerte- og karsykdommer, virker også forebyggende

Klar for å begynne?

Vi er klare når du er det. Du kan bli medlem og begynne på kurs når du vil i løpet av året.