Om Hilde

Det er et privilegium å ha fått lov, tid og energi til å dykke så dypt ned i hobbyen. Jeg startet med yoga i Bergen i 2001 og har undervist siden 2004. Flere instruktørkurs i ulike retninger har gitt meg et godt overblikk over yogaens verden. Reiser til de fattigste delene i nordlige India, helt inn til yogaens kjerne har gitt meg respekt for landets kompleksitet og yogaens egen utvikling langt forbi landegrensene. Selv fikk jeg størst utbytte av fire års måndelig pendling til England for å studere med en gammel engelsk dame som var Swami i retningen Satyananda yoga. Her lærte jeg de mentale treningsmetodene og pustens verktøy fra a til å. Samtidig med pendlingen tok jeg en bachelor i ernæring. Det er en stor glede å hjelpe deg med magetrøbbel, livsstilsutfordring eller sykdom som PCOS og få kontroll over eget liv. Jeg elsker å dele verktøyene til et herlig liv med masse livsgnist med deg.

Fordypning

Hilde har spesialisert seg på

Gravidyoga & barselyoga

Graviditet og barsel er en spesielt krevende tid for kvinnekroppen. Yoga kan bidra til å lette belastningene, opprettholde energi og få nok hvile.

Senioryoga & rehabyoga

Med alder og sykdom blir det veldig tydelig hva egeninnsats har å si for god helse. Det er aldri for sent å begynne med yoga.

Skulder & nakke

Uheldig kroppsholdning, muskler som spenner seg, svakhet i rygg, mage og nakke. Det hjelper å trene riktig. Se vårt REHABYOGA kurs som begynner i September på House of Femme.

Magetrøbbel & PCOS

To av mine satsningsområder i ernæring. Her kan kosten virkelig gjøre en stor forskjell.

Triggerpunkt

Noen muskler i kroppen reagerer ofte og mye på stress og feil/overbelastning. Triggerpunkt er egenbehandling for å holde smertene borte.

Mental Trening

Vi tilbyr halvtårskurs hvor du lærer å trene mentalt hjemme. Denne typen trening krever høy egeninnsats og praksis flere ganger i uken. 

Hilde

Mine arbeidsmål er å hjelpe deg å bli kvitt de plagene du får av en utfordrende livsstil, være seg kosthold, fysiske smerter eller mentalt stress.

GRAVID YOGA

Etter to svangerskap og etterutdanning i gravidyoga er jeg klar til å guide deg mot et lettere svangerskap med mindre plager og mer overskudd til det fantastiske øyeblikket da du får møte din baby.

Butikk

Hos oss kan du få kjøpt det du trenger til yogapraksisen din. Klær, utstyr og litteratur.