Om Hilde

Sankalpa (sanskrit) betyr å så et frø. Mennesket har et stort fysisk og psykisk potensiale. Det er mye vi kan gjøre for å forbedre livskvaliteten om vi tar vår egen gode helse på alvor. Jo oftere du praktiserer de fysiske og psykiske treningsmetodene, jo mer vanner du frøet som allerede er i deg.

Våre kurs

Vi har spesialisert oss på

Gravidyoga & barselyoga

Graviditet og barsel er en spesielt krevende tid for kvinnekroppen. Yoga kan bidra til å lette belastningene, opprettholde energi og få nok hvile.

Senioryoga & rehabyoga

Med alder og sykdom blir det veldig tydelig hva egeninnsats har å si for god helse. Det er aldri for sent å begynne med yoga.

Skulder & nakke

Vi har laget en egen klasse med fokus på skuldre, nakke, armer og hender. For å hjelpe deg som har vondt og for å forhindre at du skal få det igjen.

Magetrøbbel

Vi bruker yoga, avspenning og ernæring som verktøy til å finne løsninger som kan lindre ubehag hos deg som plages med magen. Ta kontakt med vår ernæringsfysiolog for å sette opp en oppstartssamtale. 

Triggerpunkt

Noen muskler i kroppen reagerer ofte og mye på stress og feil/overbelastning. Triggerpunkt er egenbehandling for å holde smertene borte.

Mental Trening

Vi tilbyr halvtårskurs hvor du lærer å trene mentalt hjemme. Denne typen trening krever høy egeninnsats og praksis flere ganger i uken. 

Inngangsparti Rotvoll

Vårt personlige lokale på Rotvoll ligger i Trøndelags vakreste omgivelser. Den fineste utsikt over fjorden.

Skandinavisk natur

Vi pynter rommene våre med bilder av skandinavisk natur og husdyr.

Butikk

Hos oss kan du få kjøpt det du trenger til yogapraksisen din. Klær, utstyr og litteratur.