Yin yoga med Merethe

Bli med på deilig yin yoga hvor vi åpner hjerte og skuldre. Vi lander på yogamatta og tester de første oljene. Etter yogaklassen blir det en intro til essensielle oljer og du får med deg en nydelig olje hjem.

Yin yoga

Kl 13.00-15.00

Yin yoga er en meditativ praksis. Å akseptere oss selv som vi er, er det første steget i yin yoga. Å tillate oss å være i stillingen akkurat som vi er, er en måte å anerkjenne vår kropp og visdom på. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte til kroppen kan vi lytte innover. I denne stillheten kan vi skape et rom for at kroppen skal føle seg trygg og nervesystemet ditt kan slappe av.

Vi skal åpne hjerte og skuldre, meridianene for hjerte, lunge og tynntarm.

Essensielle oljer

Kl 15.15-16.15

Essensielle oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt? Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv.

Temaet er bruk av oljer på ferie og hvordan oljene kan styrke immunforsvaret, rense kroppen, deilig smak på drikkevannet, reisesyke, hodepine, stivhet i kroppen, pleie av solbrent hud, bekjempe bakterier og virus, fordøyelse og reisemage.

450 kroner for yin yoga og 100 kroner for oljeklassen og du får med deg en nydelig olje hjem.

PÅMELDING: https://studiobookingsonline.com/sankalpayoga/workshop