Ernæring

Et smakfullt og næringsrikt kosthold er grunnmuren i god helse. Vår ernæringsfysiolog hjelper deg til å finne ut og planlegge et riktig kosthold for deg. Få inspirasjon på en av våre foredrag eller book deg en individuell veiledningstime enten på Stjørdal eller i Trondheim.

Lær mer

Ernæring

Å spise er noe vi gjør hver eneste dag. Det påvirker helsen vår både fysisk og mentalt. Utfordring i forhold til energinivå og plager med fordøyelse er noe av det en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med. Er du genetisk disponert for livsstilssykdommer, eller har andre faktorer som gjør at du er mer utsatt for alvorlig sykdom, kan et godt kosthold bidra forebyggende mot sykdom. Er du allerede syk, kan kosthold påvirke din evne til rehabilitering og gi deg energi til å leve bedre med din helsesituasjon.

Vår tanke er at du skal slippe å legge om hele livsstilen din eller slutte å spise favorittrettene dine. Med nøye utvalgte og individuelt tilpassede endringer kan du gjøre kostholdet ditt sunnere.

Individuell veiledning

Endringer i kostholdet krever motivasjon og tålmodighet. Individuell veiledning er en god hjelp til å klare det. Vår jobb er å hjelpe deg slik at det blir enklest mulig å nå målene dine. Vi bruker en Tanita kroppsanalysevekt, som viser muskelmasse, metabolsk alder, fettmasse og mer.

Oppstartskonsultasjon 60 min kr 950.
Oppfølgingskonsultasjon 30 min kr 750.

Magetrøbbel

Har du trøbbel med fordøyelsen? Smerter, luft, diarè eller forstoppelse? Da er du ikke alene. Veldig mange mennesker sliter daglig med disse plagene, og det senker livskvaliteten. Den gode nyheten er at dette er det noe du kan gjøre noe med. Sankalpa har spesialisert seg på å hjelpe deg som har magetrøbbel.

Livsstilsendring

Ønsker du å gå ned i vekt og/eller spise sunnere. På House of Femme tar Hilde imot deg og veileder deg fram mot en sunnere livsstil. Vi bruker ca 6 mnd på å legge om livsstilen og møtes fra en gang per uke til hver tredje uke i denne perioden. Gradvis legger vi om kosten, motiverer til fysisk aktivitet og finner en livsstil som passer akkurat deg. Målet er en varig endring livet ut.

Magetrøbbel

– magen og fordøyelsen blir påvirket både av hva vi spiser og av mentalt stress

Kosthold

– for deg som har diabetes og for å forebygge diabetes

Hjerte - karsykdommer

Kosthold ved hjerte- og karsykdommer, virker også forebyggende