ERNÆRING

Lær mer

Ernæring

«Tenåringen vår ble sett og veiledet på omsorgsfull og kunnskapsrik måte av Hilde i prosessen med å styrke selvbildet og gå ned i vekt på en sunn måte. 

Veldig takknemlig!»

Kristin (mor)

 

Individuell veiledning

Endringer i kostholdet krever motivasjon og tålmodighet. Individuell veiledning er en god hjelp til å klare det. Vår jobb er å hjelpe deg slik at det blir enklest mulig å nå målene dine. Vi bruker en Tanita kroppsanalysevekt, som viser muskelmasse, metabolsk alder, fettmasse og mer.

Oppstartskonsultasjon 60 min kr 950.
Oppfølgingskonsultasjon 30 min kr 750.

Magetrøbbel

Har du trøbbel med fordøyelsen? Smerter, luft, diarè eller forstoppelse? Da er du ikke alene. Veldig mange mennesker sliter daglig med disse plagene, og det senker livskvaliteten. Den gode nyheten er at dette er det noe du kan gjøre noe med. Sankalpa har spesialisert seg på å hjelpe deg som har magetrøbbel.

Livsstilsendring

Ønsker du å gå ned i vekt og/eller spise sunnere. På House of Femme tar Hilde imot deg og veileder deg fram mot en sunnere livsstil. Vi bruker ca 6 mnd på å legge om livsstilen og møtes fra en gang per uke til hver tredje uke i denne perioden. Gradvis legger vi om kosten, motiverer til fysisk aktivitet og finner en livsstil som passer akkurat deg. Målet er en varig endring livet ut.

Magetrøbbel

– magen og fordøyelsen blir påvirket både av hva vi spiser og av mentalt stress

Kosthold

– for deg som har diabetes og for å forebygge diabetes

Hjerte - karsykdommer

Kosthold ved hjerte- og karsykdommer, virker også forebyggende