Mental trening

De fleste mennesker lever – det være seg fysisk, intellektuelt eller moralsk – i en meget begrenset omkrets av sitt potensielle vesen. Vi har alle reservoarer av liv vi kan øse av, som vi ikke drømmer om.

William James

Lær mer

Mer av det gode i hodet

Mental trening er en individuell reise. Du kjenner når du er sulten på en forandring og ønsker å lære deg noe nytt. Det er gjerne i sporene etter ubehag at lysten på livsmestring blomster. Det er den perfekte tiden for å lære seg avspenning som er det første steget i mental trening. Det er en krevende reise og du vil møte deg selv i døra mange ganger. Skal du få et godt utbytte av mental trening må du nemlig praktisere jevnlig. Er du sulten og klar? Book deg time til mental trening PT i dag.

Avspenning

Trinn 1 i mental trening er å trene seg opp til å være fullstendig avslappet og samtidig oppmerksom. Både kropp og hjerne blir restituert.

Yoga Nidra

En dypere form for avspenning hvor du begynner å trene på konsentrasjon og visualisering. Her foregår en slags omprogrammering av den mentale programvaren, en selvhypnose.

Meditasjon

Den dypeste form for konsentrasjon. Våre flyktige tanker er vanskelig å fange. Med trening klarer du å holde fast ved en tanke over lenger tid, og helt til slutt klarer du å la være å tenke i det hele tatt.

Yoga Nidra

Bli Yoga Nidra Instruktør

Meditasjon

Lær å mediter hjemme

Avspenning

Begynn med yoga nidra avspenning hjemme